Coutage Makelaar

 

Courtage makelaar vergelijkt u met VerkoopmakelaarsOffertes.nl! De courtage verschilt per makelaar, maar ligt over het algemeen tussen de 1 en 2 procent van de verkoopprijs van de woning. Zorg ervoor dat u de courtage inclusief btw afspreekt. De werkzaamheden die een makelaar voor u verricht zijn bijvoorbeeld onderhandelen, koopovereenkomst opstellen, zoeken naar potentiƫle kopers en bezichtigingen begeleiden. U dient er rekening mee te houden dat naast de courtage makelaar u vaak ook nog advertentiekosten dient te betalen.

Courtage makelaar: vergelijken
Door offertes aan te vragen bij Verkoopmakelaars Offertes kunt u de courtages van makelaars vergelijken. Zo kunt u een keus maken welke prijs u wilt betalen voor welke werkzaamheden. De verkoopmakelaars die zijn aangesloten bij onze website zijn gecontroleerd op hun kwaliteit en werkwijze, hierdoor heeft u gegarandeerd een goede makelaar. Hoe gaat het in zijn werk:

    • U vult het aanvraagformulier in en geeft hierin informatie over de woning die u wilt verkopen. Hoe uitgebreider uw informatie, des te beter de match.
    • Wij sturen uw aanvraag door naar de beste matches. Het aantal hangt af van het aantal offertes dat u aanvraagt (max 4).
    • Uw matches reageren binnen korte tijd en geven hierin informatie over onder andere courtage en werkzaamheden.
    • U kiest de verkoopmakelaar die het beste aansluit bij uw wensen!

U wilt courage makelaar vergelijken? Vul vandaag het aanvraagformulier in en ontvang vrijblijvende offertes!

 

 

Bekijk ook eens:

Een van onze andere Sites:

>> Aankoopmakelaarsoffertes.nl

>> Verhuurmakelaarsoffertes.nl

of vul gelijk het aanvraagformulier in en kom met ons in contact!